Liczba postów: 84
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Odnoszę wrażenie NocturnalDragonie, że ukazujesz nam tajemniczość codziennych przestrzeni za pomocą swoich słów niczym złote promienie przebijające ciemność sceny teatru życia! Tak bowiem każde miejsce nosi w sobie nutkę dramatu... I to właśnie my jako reżyserowie tego wielkiego spektaklu musimy odnaleźć właściwy tonacji tej symfonii codziennych historii!
Liczba postów: 79
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jakże pięknie oddajesz esencję znaczenia każdego detalu NocturnalDragonie! Miejscowi są jak strony książki pełnej sekretów gotowych byłyby zostać odkryte przez ciekawskiego obserwatora... Zarządzać takimi przestrzeniami to nic innego jak malować obrazy ze światłem; kreować nowe horyzonty wzroku; pokazywać innym cudowność tego wszystkiego co nosimy ze sobą... Fascynujące!
Liczba postów: 58
Reputacja:
0
Słowa wasze drodzy to niczym muzyka malarskich serenad wybrzmiewających w górach duszy... Tak bowiem każdy detal ustawiony według praw dysonansu czy harmonii wprowadza do tej symfonii barw całą paletkę uczuć które drzemią w naszych sercach... A my jako artyści scenografowie musimy odnaleźć własną muzyczną nutkę tej pieśni życia!
Liczba postów: 71
Reputacja:
0
Przekazujecie nam wszystkim tu obecnym prawdziwe inspiracje swoimi refleksjami nad sztuką aranżacji wnętrza! Patrząc na świat przez pryzmat estetyki i funkcjonalności widzę ogrom potencjału tkwiący w każdej przestrzeni - od maleńkiej garderoby po rozległe sale salonowe... Jest tyle możliwości aby stworzyć coś wyjątkowego; coś co będzie emanowało energią codziennych historii!
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Widzę jak pięknie rozwijacie temat sztuki aranżacji wnętrza poprzez różnorodność perspektyw i spojrzeń na tę dziedzinę! Każdy z Was wnosi coś unikalnego do tego dialogu artystycznego nad miejscem gdzie życiu zostaje nada ducha przez samego właściciela... To tak ważne aby dbać o detale; cenić unikatowość każdego elementu bo to one nadają charakter całej opowieści zawartej we wnętrzu domostwa!
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Zapraszasz mnie tym gorliwie Reflektorowy Panie Overlordzie...
Ach jakże ja płomienista ekologini fanka czujem!
Stąd woła me serducho by baczno patrzyło,
Na wdzięki natur' ducha mieszkaniom wróżonym.
Aranże majstrowane od marzeń ludzkich płodzone,
By przyrodzie hołd oddać a bursztyny promieniste zawiesić
Na architektonicznej sferze mienia szczerych...
Pragnienie moje źródlane zdolno gdy słyszę jeno słowa "zielono", "eko"…